10.01.2018 - Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (για τη χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από τα Σκόπια)

ΨΗΦΙΣΜΑ του Δ.Σ. Φλώρινας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ατου Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» (Video, pics)

Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» την Παρασκευή, 05…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φλώρινας βράβευσε ο Δήμος Φλώρινας (Video, pics)

Βράβευση επιτυχόντων πανελλαδικών εξετάσεων

Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φλώρινας βράβευσε την Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμος Φλώρινας. Σε μια λιτή…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Φλώρινας, αλλά και στα διυλιστήρια της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Τελετή αγιασμού των υδάτων

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Φλώρινας, αλλά και στα διυλιστήρια της…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Συνέντευξη τύπου με αφορμή την τοποθέτηση των νέων Αντιδημάρχων, παραχώρησε την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Συνέντευξη Δημάρχου Φλώρινας

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την τοποθέτηση των νέων Αντιδημάρχων, παραχώρησε την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος,…

Περισσότερα...
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Αλέξανδρου Γαϊγάνη)

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Φλώρινας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ατου Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 2017,…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) του Δήμου Φλώρινας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Επισκέψεις Δημάρχου Φλώρινας

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) του Δήμου Φλώρινας, παραβρέθηκε την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017,…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Αντιπροσωπεία του Δήμου Levashovo της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας με τον οποίο έχει αδελφοποιηθεί ο Δήμος Φλώρινας, παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Φλώρινας (Pics, Video)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Αντιπροσωπεία του Δήμου Levashovo της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας, με τον οποίο έχει αδελφοποιηθεί ο Δήμος Φλώρινας, παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Δ.Τ. - Αντιπροσωπεία του Δήμου Levashovo της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας με τον οποίο έχει αδελφοποιηθεί ο Δήμος Φλώρινας, παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Φλώρινας (Pics, Video)

Αντιπροσωπεία του Δήμου Levashovo της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας, με τον οποίο έχει αδελφοποιηθεί ο Δήμος Φλώρινας, παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Φλώρινας.
Συγκεκριμένα, τον Δήμο Φλώρινας επεσκέφθησαν η κ. Karaseva Ζinaida, αντιπρόσωπος της Νομαρχίας του Βιμπόρσκιι, Διευθύντρια του κέντρου «Σπίτι Πολιτισμού» και ο κ. Anatolii Vishniakov, εκπρόσωπος του Δήμου Levashovoστον τομέα του πολιτισμού.Κατά την παραμονή τους στον Δήμο Φλώρινας τα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, στο Δημαρχείο την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2017.
Κατά τη συνάντηση παρόντες, επίσης, ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πέτρος Σερίδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, κ.κ. Νίκος Αλεξιάδης, Άρης Αριστείδου, Δημήτρης Λουκάς, Σωτήρης Τσορμπάρης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κώστας Τριανταφυλλίδης και κ. Αντώνης Σίπκας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων, κυρίως σε θέματα πολιτισμού, ενώ έγινε και αναφορά στα αποτελέσματα των έως τώρα συνεργασιών που έχουν λάβει χώρα. Συζητήθηκαν, επίσης, και οι λεπτομέρειες της Χάρτας που υπεγράφη στην Αγία Πετρούπολη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και εκπροσώπους της κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης.
Ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Δήμου Levashovo και ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί, με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ώστε οι δύο Δήμοι να έρθουν ακόμα πιο κοντά και μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις οι δυο λαοί να γνωρίσουν ο ένας καλύτερα τα χαρακτηριστικά του άλλου, ενώ ανέφερε ότι μετά την υπογραφή της Χάρτας ανοίγουν οι δρόμοι και για περαιτέρω εμπορικές και οικονομικές συνεργασίες.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τα μέλη της αντιπροσωπείας μαζί με τον Δήμαρχο Φλώρινας επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητο, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τις άγιες ημέρες, ενώ παράλληλα η Φιλαρμονική του Δήμου έψαλε τα κάλαντα στον Σεβασμιότατο.

30122017 13

30122017 14

30122017 14

30122017 16

 

11082016 2

Δήμος Φλώρινας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 97

Φλώρινα, ΤΚ 53100

Τηλ. Κέντρο 23853 51000