10.01.2018 - Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (για τη χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από τα Σκόπια)

ΨΗΦΙΣΜΑ του Δ.Σ. Φλώρινας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ατου Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» (Video, pics)

Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» την Παρασκευή, 05…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φλώρινας βράβευσε ο Δήμος Φλώρινας (Video, pics)

Βράβευση επιτυχόντων πανελλαδικών εξετάσεων

Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φλώρινας βράβευσε την Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμος Φλώρινας. Σε μια λιτή…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Φλώρινας, αλλά και στα διυλιστήρια της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Τελετή αγιασμού των υδάτων

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Φλώρινας, αλλά και στα διυλιστήρια της…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Συνέντευξη τύπου με αφορμή την τοποθέτηση των νέων Αντιδημάρχων, παραχώρησε την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Συνέντευξη Δημάρχου Φλώρινας

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την τοποθέτηση των νέων Αντιδημάρχων, παραχώρησε την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος,…

Περισσότερα...
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Αλέξανδρου Γαϊγάνη)

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Φλώρινας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ατου Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 2017,…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) του Δήμου Φλώρινας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Επισκέψεις Δημάρχου Φλώρινας

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) του Δήμου Φλώρινας, παραβρέθηκε την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017,…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Αντιπροσωπεία του Δήμου Levashovo της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας με τον οποίο έχει αδελφοποιηθεί ο Δήμος Φλώρινας, παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Φλώρινας (Pics, Video)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Αντιπροσωπεία του Δήμου Levashovo της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας, με τον οποίο έχει αδελφοποιηθεί ο Δήμος Φλώρινας, παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Αρχείο Δελτίων Τύπου 2012

23.10.2012 - Δελτίο Τύπου

Στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου της Φλώρινας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεων Εφήβων, Florina EuroCup. Στο κλειστό Γυμναστήριο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος και κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα τέτοιων διοργανώσεων παγκόσμιου και ευρωπαϊκού κύρους που καθιστούν τη Φλώρινα πόλο έλξης για αθλητές υψηλού επιπέδου και για επισκέπτες.
 

24.12.2012 - Δελτίο Τύπου (ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΚΩΤΣΑΛΙΔΟΥ)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας, εκδήλωση για τα παιδιά με τη συγγραφέα παραμυθιών κ. Δόξα Κωτσαλίδου.
Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Δήμο Φλώρινας, η κ. Κωτσαλίδου μαζί με τους βοηθούς τους συνομίλησαν με τα παιδιά, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης μοίρασε σε κάθε παιδί από ένα παραμύθι της συγγραφέως.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στην αρχή της εκδήλωσης ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς τους, χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, ευτυχία και προκοπή. Η παραπάνω εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.
 

22.10.2012 - Δελτίο Τύπου (ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ)

dsc_1096.jpgΣύσκεψη για το έργο της τηλεθέρμανσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στο γραφείο του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν εκτός του κ. Βοσκόπουλου, η Γενική Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κ. Ερμιόνη Αβραμοπούλου, η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΦ κ. Λεβένα Κωτσοπούλου, ο κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός της ΔΕΥΑΦ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο κ. Γιάννης Γκίνης, Διευθυντής Μελετών της ΑΝΚΟ, ο κ. Δημήτρης Πεκόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός της ΑΝΚΟ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η δημοπράτηση του έργου και κατά συνέπεια η επίσπευση της κατασκευής του.
Επίσης, συζητήθηκε και το έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης, όπου ο κ. Δήμαρχος ζήτησε να προχωρήσουν οι επικαιροποιήσεις των μελετών, ώστε να προχωρήσει και το έργο αυτό.

24.12.2012 - Δελτίο Τύπου (ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα στο ΔΑΚ Φλώρινας, ο φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον Αριστοτέλη Φλώρινας και τον Αμύντα Σκοπιάς, στη μνήμη του Δημήτρη Οικονομίδη, αθλητή και των δύο παραπάνω συλλόγων. Ο αγώνας έγινε με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας, του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και του Π.Μ.Α.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Σκοπιάς.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Φλώρινας κ.κ. Στάθης Κωνσταντινίδης και Θανάσης Γερμανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Αλεξιάδης, Άρης Αριστείδου, Δημήτρης Λουκάς, Βαγγέλης Σταυρίδης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλώρινας π. Ιωάννης, εκπρόσωποι της Ταξιαρχίας, του 9ου ΤΥΠ Αμυνταίου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ κ. Βασίλης Μπόυτσης, ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου, παλαίμαχος αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Δοξάκης αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Ελλάδος και νυν ομοσπονδιακός προπονητής παίδων, οι αθλητές της Εθνικής Ελλάδος κ.κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέτας , οι κ.κ. Φοίβος Γυμνόπουλος, Σάββας Ηλιάδης και Χρήστος Σαΐνης, αθλητές των εθνικών κατηγοριών Α1, Α2 της Β Εθνικής.
Σε μια σεμνή τελετή με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, έγινε μια ολιγόλεπτη αναφορά στη ζωή του Δημήτρη με την προβολή βίντεο και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Στον πατέρα του Δημήτρη δόθηκε πλακέτα από το Δήμαρχο Φλώρινας, εκ μέρους του Δήμου, από το Χάρη Παπαγεωργίου εκ μέρους του Αμύντα και του Άρη Θεσσαλονίκης και από το Γιώργο Δοξάκη εκ μέρους του Αριστοτέλη. Ο κ. Οικονομίδης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμμετοχή τους και για την εκδήλωση αυτή. Στο αγωνιστικό μέρος μετά από έναν όμορφο αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Αριστοτέλης.

15.10.2012 - Δελτίο Τύπου

Στην τοποθέτηση της μεταλλικής πεζογέφυρας στην περιοχή του Πεταλωτηρίου στην πόλη της Φλώρινας προχώρησε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, ο Δήμος Φλώρινας. Η γέφυρα, η οποία κατασκευάστηκε στο πρότυπο των υπολοίπων γεφυρών κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα, περιλαμβάνει την τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου, θα φέρει μεταλλικά κιγκλιδώματα, ενώ για το φωτισμό της θα τοποθετηθούν 2 φωτιστικά σώματα στις δύο άκρες της γέφυρας.
Το μήκος της είναι 14,00m και θα συνδέει τις οδούς Ι. Άρτη και Αφροδίτης.
Το συνολικό κόστος του έργου είναι 27.930,00€.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, επιβλέποντας τις εργασίες τοποθέτησης της είπε: « Η κατασκευή της γέφυρας πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και για την εύκολη πρόσβαση τους στη γύρω περιοχή. Η πρόθεσή μας ως Δήμος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του Δήμου και με την υλοποίηση του έργου αυτού, ικανοποιούμε ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα της περιοχής».

24.12.2012 - Δελτίο Τύπου (ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ 2012)

Αναβίωσε για μια ακόμη χρονιά το έθιμο των φωτιών, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, σε όλο το Δήμο Φλώρινας. Σχεδόν κάθε γειτονιά άναψε τη δική της φωτιά, ενώ πλήθος κόσμου διασκέδαζε μέχρι το πρωί.
Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, όπου ο Δήμος Φλώρινας μοίρασε σε όλο τον κόσμο παραδοσιακές γεύσεις και τοπικό κρασί, υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης και παραδοσιακής μουσικής.
 

11082016 2

Δήμος Φλώρινας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 97

Φλώρινα, ΤΚ 53100

Τηλ. Κέντρο 23853 51000