02.11.2013 – Πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η ιατρική της τρίτης ηλικίας»

02112013 1

Στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η ιατρική της τρίτης ηλικίας», η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Φλώρινας το Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2013, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Η ημερίδα ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του γιατρού ορθοπεδικού και τέως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας Χρήστο Γεωργόπουλο.
Κατά την ομιλία του ο κ. Δήμαρχος είπε:
«Η πόλη μας, έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί για μια ακόμη φορά μια σημαντική ιατρική ημερίδα. Μια ημερίδα για την τρίτη ηλικία, η οποία αποτελεί μέρος των πολλαπλών ημερίδων που έχουν λάβει χώρα στην πόλη μας και που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των χρονίως νευρολογικώς πασχόντων.
Η φετινή ημερίδα όμως, έχει ακόμα πιο σημαντικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιείται στη μνήμη του αείμνηστου γιατρού την πόλης μας και για πολλά χρόνια Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας, Χρήστου Γεωργόπουλου. Ενός εξαιρετικού επιστήμονα και φίλου που δυστυχώς μας εγκατέλειψε πολύ νωρίς, χωρίς να προλάβει να δώσει όλα αυτά που ήθελε στην περιοχή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ VIDEO

  

Με τη βοήθειά του και μαζί με τον ακούραστο και αξιολογότατο καθηγητή κ. Μπαλογιάννη και με τον πνευματικό μας πατέρα Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο, είχαν κάνει αυτοσκοπό τους τη δημιουργία και την ανέγερση του Διεθνούς Ινστιτούτου για την έρευνα για τη νόσο Alzheimer. Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε να το δει να υλοποιείται.
Γι’ αυτό, όλοι εμείς, γιατροί, δημότες, αιρετοί της περιοχής μας, οφείλουμε να τον διαβεβαιώσουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό του Μητροπολίτη μας και του κ. Μπαλογιάννη για την επίτευξη του στόχου τους, με κάθε μέσο.
Με τη βοήθεια του Θεού, εύχομαι πολύ σύντομα, οι ημερίδες σας να υλοποιηθούν στους χώρους του Ινστιτούτου, με το γιατρό μας να καμαρώνει τους καρπούς των κόπων του και ας είναι μακριά μας».

02112013 2

 

 

 

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα