Ανοικτά για τις ευρωεκλογές τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας

Στο πλαίσιο των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου και της ανάγκης εξυπηρέτησης των δημοτών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει ότι, την Κυριακή 9 Ιουνίου ανοιχτά θα παραμείνουν τα ΚΕΠ για το κοινό, προκειμένου να διευκολύνονται οι ψηφοφόροι αλλά και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
Συγκεκριμένα, το ΚΕΠ της πόλης θα λειτουργεί το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι, ώστε οι υπάλληλοι των ΚΕΠ να παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες διευκολύνοντας τους δημότες στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Την Κυριακή από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ (κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας) θα είναι ανοιχτά το ΚΕΠ της πόλης αλλά και τα περιφερειακά των Δημοτικών Ενοτήτων Κάτω Κλεινών και Περάσματος, για να ενημερώνουν τους δημότες καθώς και στους εγγεγραμμένους στους Εκλογικούς Καταλόγους των Ετεροδημοτών προκειμένω να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία και να εξυπηρετηθούν σχετικά με τους Εκλογικούς Καταλόγους και το Εκλογικό Τμήμα που θα ψηφίσουν.
Σε λειτουργία και ήδη ενημερωμένη για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, είναι η εφαρμογή του ΥΠΕΣ «Μάθε που Ψηφίζεις». Στην ειδική εφαρμογή μπορεί κανείς να εισάγει τα στοιχεία του, ήτοι όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα μητέρας και χρονολογία γέννησης. Ακολούθως, η εφαρμογή εμφανίζει στον ενδιαφερόμενο σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα θα ψηφίσει καθώς το εκλογικό τμήμα και το σχολικό συγκρότημα όπου ψηφίζουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εναλλακτικά να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 από 08:00 μέχρι 20:00.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των ΚΕΠ του Δήμου είναι:
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΕΠ 0474 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Τοπική Κοινότητα Άνω Καλλινίκης, 2385092800
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΕΠ 0126 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, πρώην Δημαρχείο Περάσματος, 2385351506
ΚΕΠ 0320 ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 1 (Διοικητήριο – πρώην Νομαρχία), 2385044636

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα