Δ.Τ. – Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας – Παρασκευή 26 Αυγούστου και Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 (Video, pics)

26082016 2Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» οδεύουν επιτυχώς προς το τέλος τους και ολοκληρώνονται την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016.
Την Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016, στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλη από το θέατρο Λαμπιόνι.

Έχοντας ως βάση το απολαυστικό κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλη, στο οποίο χτυπάει πάντα σπαρακτικά και γνήσια ο σφυγμός του λαού μας, οι ηθοποιοί του θεάτρου Λαμπιόνι χάρισαν μια υπέροχη βραδιά στο κοινό.

Το Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στον αείμνηστο καλλιτέχνη-τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σε αναζητώ…», τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη μνήμη και το έργο που άφησε παρακαταθήκη στις νέες γενιές.

Ερμηνευτές της συναυλίας ήταν ο Μανώλης Χατζημανώλης, παλιός συνεργάτης του Δημήτρη Μητροπάνου, και η Δέσποινα Παγιούλα, μαζί με εκλεκτό επιτελείο καλλιτεχνών, οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό με κάποια από τα ομορφότερα τραγούδια του καλλιτέχνη, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και νοσταλγία.

 

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει:
Τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, στις 5:00 μμ. το απόγευμα στο Νέο Πάρκο Φλώρινας επίδειξη τένις και πινγκ πονγκ, καθώς και ελεύθερο παιχνίδι από τις ΣΑΡΙΣΕΣ.

Την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016, στις 5:00 μμ. το απόγευμα στο Νέο Πάρκο Φλώρινας επίδειξη τένις και πινγκ πονγκ και ελεύθερο παιχνίδι από τις ΣΑΡΙΣΕΣ, και το βράδυ στις 8:00 μμ. στον αύλειο χώρο του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΣΤΟΤΕΛΗΣ» θα πραγματοποιηθεί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ- Πανηγύρι παραδοσιακών χορών.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου ολοκληρώνονται την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016, με την πραγματοποίηση Rock συναυλίας στον πεζόδρομο της πόλης.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα