Δ.Τ. – Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 ροκ βραδιά του 8ου φεστιβάλ Μουσικής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «ΕΡΩΔΙΟΣ»

12082016 1Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στο κατάμεστο Νέο Πάρκο η εναλλακτική και ροκ βραδιά του 8ου φεστιβάλ Μουσικής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «ΕΡΩΔΙΟΣ» στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2016» του Δήμου Φλώρινας και του ΝΠΔΔ, όπου εμφανίστηκαν νέες και νέοι της πόλης μας με τα συγκροτήματά τους.
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 το 8ο φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία του AnatoliyVishnakov από την Αγ. Πετρούπολη Ρωσίας και πολυμελές συγκρότημα με τίτλο «Το μικρό Αγγελούδι».
Λίγα Λόγια για τον καλλιτέχνηΟ πολυτάλαντος ρώσος καλλιτέχνηςAnatoliyVishnakov είναι ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος «GalacticFederation» και θεσπιστής της ορθόδοξης ροκ μουσικής παγκοσμίως.
Η ιδέα του αυτή ήταν επαναστατική και καινοτόμα για την εποχή του, καθώς επρόκειτο για μία νέα τάση στη μοντέρνα μουσική, όπου το συγκρότημά του έγινε μία εναλλακτική στην πνευματική φτωχοποίηση της ρώσικης βιομηχανίας της ψυχαγωγίας και της ροκ σκηνής.
Το συγκρότημά του προσκαλείται σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, συμμετέχει σε φεστιβάλ και δίνει ρεσιτάλ στη Ρωσία και στο εξωτερικό.
Υπό την καθοδήγηση τουAnatoliy το συγκρότημα εργάστηκε με τον τρόπο του από μικρές αίθουσες μέχρι σε μεγάλα στάδια, από σκληρή ροκ μουσική μέχρι συμφωνικές ορχήστρες και τώρα αναμιγνύουν μια ποικιλία από διαφορετικά στυλ στα άλμπουμ τους και τις συναυλίες τους αφήνοντας την κύρια ιδέα αμετάβλητη.
Είναι το μοναδικό συγκρότημα που έχει πάρει τις ευλογίες από τους πατριάρχες της Ρωσίας και της Ιερουσαλήμ και εκτός των πολλών βραβείων που έχει αποσπάσει το σημαντικότερο και κυριότερο είναι αυτό του Προέδρου της Ρωσίας, κ. ΒλαντιμίρΠούτιν που τον αναδεικνύει και τον τιμά ως Πατριώτη της Ρωσίας.
Οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του ΝΠΔΔ θα συνεχιστούν την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 στις 20:30 στο 3ο Γυμνάσιο με τη μουσική θεατρική παράσταση «Πάμε όπως παλιά» με τον μίμο Γιάννη Τσιτουρίδη και την ηθοποιό Τίσσα Βασιλάκη, στις 22:00 στον ίδιο χώρο θα γίνει συναυλία με τους Decauvilleκαι στο Γήπεδο απέναντι από τα ΤΕΙ στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί το Ηπειρώτικο πανηγύρι από τον σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς».

12082016 212082016 3

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα