Δ.Τ. – Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 ο πολυτάλαντος ρώσος καλλιτέχνης Anatoliy Vishnakov

p10082016 3Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιοτου 8ου Φεστιβάλ Μουσικής του συλλόγου Μουσικών Φλώρινας που εντάσσεται στα «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» του Δήμου Φλώρινας και του ΝΠΔΔ φιλοξενείται ο πολυτάλαντος ρώσος καλλιτέχνης Anatoliy Vishnakov, ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος «Galactic Federation» και θεσπιστή της ορθόδοξης ροκ μουσικής παγκοσμίως.

 

 

 Λίγα Λόγια για τον καλλιτέχνη
Η ιδέα του αυτή ήταν επαναστατική και καινοτόμαγια την εποχή του, καθώς επρόκειτο για μία νέα τάση στη μοντέρνα μουσική, όπου το συγκρότημά του έγινε μία εναλλακτική στην πνευματική φτωχοποίηση της ρώσικης βιομηχανίας της ψυχαγωγίας και της ροκ σκηνής.
Το συγκρότημά του προσκαλείται σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, συμμετέχει σε φεστιβάλ και δίνει ρεσιτάλ στη Ρωσία και στο εξωτερικό.

p10082016 1p10082016 2

Υπό την καθοδήγηση τουAnatoliyτο συγκρότημα εργάστηκε με τον τρόπο του από μικρές αίθουσες μέχρι σε μεγάλα στάδια, από σκληρή ροκ μουσική μέχρι συμφωνικές ορχήστρες και τώρα αναμιγνύουν μια ποικιλία από διαφορετικά στυλ στα άλμπουμ τους και τις συναυλίες τους αφήνοντας την κύρια ιδέα αμετάβλητη.
Είναι το μοναδικό συγκρότημα που έχει πάρει τις ευλογίες από τους πατριάρχες της Ρωσίας και της Ιερουσαλήμ και εκτός των πολλών βραβείων που έχει αποσπάσει το σημαντικότερο και κυριότερο είναι αυτό του Προέδρου της Ρωσίας, κ. ΒλαντιμίρΠούτιν που τον αναδεικνύει και τον τιμά ως Πατριώτη της Ρωσίας.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα