Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο Φλώρινας από “Το χαμόγελο του Παιδιού”

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο Φλώρινας, για την έμπρακτη στήριξή του στο έργο του Οργανισμού, απέστειλε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του “Χαμόγελου του Παιδιού” κ. Κώστας Γιαννόπουλος.
Αναλυτικά η επιστολή:

“Αγαπητέ κύριε Χάτζιο ,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά σας από την καταμέτρηση κουμπαρά που φιλοξενήσατε στο Πάρκο Εθελοντισμού στη Φλώρινα.
Είστε και εσείς συμμέτοχος στην προσπάθειά μας, κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη φροντίδα που της αξίζει με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια.
Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας για κάθε παιδί που ζει και μεγαλώνει στην Ελλάδα και ευχόμαστε να είστε πάντα δίπλα μας.
Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που ζει στο όριο της φτώχειας, σε κάθε παιδί που υφίσταται οποιασδήποτε μορφή βίας. Θα είμαστε δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά και σε όλα τα άλλα, προλαμβάνοντας αυτά που μπορεί να τα θέσουν σε κίνδυνο. Θα παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας …να είναι όλα τα παιδιά ίσα και χαμογελαστά, έχοντας απλόχερα όλα όσα τους αξίζουν.
28 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» … χωρίς εσένα δεν γίνεται.

Με εκτίμηση,
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.”

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα