Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

festival 1Το Φεστιβάλ της Δράμας ταξιδεύει … με «μικρές» αποσκευές στη Φλώρινα.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας θα προβάλλει τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας το Σάββατο 17 και την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, στις 23:00 στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας.

Είσοδος Ελεύθερη

Η ταινία μικρού μήκους προβάλλεται, προωθείται, αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα “μακρύ ταξίδι” επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το ‘μικρό’. Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.
Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ‘ταξιδιών’ του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.
Ευχόμαστε στους φίλους θεατές κινηματογραφόφιλους καλή θέαση!

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα