12.12.2017 – Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου ή ακινήτων


Για λήψη του τεύχους διακήρυξης κάντε κλικ εδώ


ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δ/ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Φλώρινα, 5/12/ 2017
Αριθ. Πρωτ: 24519

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Προκηρύσσει δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για τη μίσθωση ακινήτου ή ακινήτων από το Δήμο μας σύμφωνα με τους όρους της αριθ. 355/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο οποίο θα στεγαστούν λόγω μετεγκατάστασης οι υπηρεσίες της Δ/νσης Υπηρεσιών Δόμησης, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και της πρώην ΤΥΔΚ του Δήμου Φλώρινας σε κτίριο ή κτίρια εντός των ορίων του οικισμού Φλώρινας, λόγω στενότητας χώρου στο Δημαρχείο Φλώρινας και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη τελευταία δημοσίευση της διακήρυξης.
Το ακίνητο πρέπει να έχει εμβαδόν περίπου 915-965 τ.μ.
Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ,από το Τμήμα Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Φλώρινας Αρμόδιος: Αλεξίου Κωνσταντίνος (Αναπληρωτής Προϊστάμενος) Διεύθυνση Πτολεμαίων 1- Διοικητήριο 3ος όροφος Τηλέφωνο 2385044479(εσωτ. 7) FAX: 2385044287.-

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Θεοφανίδης Δημήτριος

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα