23.10.2013 – Περίληψη διακήρυξης για τις «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2013-2014»

Περίληψη διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού
για τις «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2013-2014»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό για τις «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2013-2014» με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 237.636,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός αφορά την μίσθωση πενήντα τριών (53) εκχιονιστικών μηχανημάτων και συγκεκριμένα οκτώ (8) μηχανημάτων έργου (ΜΕ) χαρακτηρισμένα από την άδεια κυκλοφορίας τους ως εκχιονιστικά (λεπίδες) ή ελλείψει αυτών λαστιχοφόρων φορτωτικών μηχανημάτων ΤΣΙ-ΣΙ-ΜΠΙ και παρεμφερή τύπων που έχουν την ικανότητα προσαρμογής λεπίδας αποχιονισμού στο εμπρόσθιο τμήμα τους και ελλείψει λεπίδας, κάδου κατάλληλου για χρήση αποχιονισμού μετά των χειριστών και σαράντα πέντε (45) τρακτέρ με λεπίδα αποχιονισμού μετά των χειριστών, για εργασίες αποχιονισμού και αντιμετώπισης παγετού στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου Φλώρινας κατά τη χειμερινή περίοδο 2013 – 2014.
Η δαπάνη θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου, συμπεριλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του οικ. έτους 2013 και τον υπό σύνταξη προϋπολογισμό του οικ. έτους 2014 και θα βαρύνει τον Κ.Α. 30-6262.005.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου & Προμηθειών, Συν. Αγίου Μηνά 4ες εργατικές κατοικίες Φλώρινα στις 06/11/2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών) από την Επιτροπή διενέργειας Διαγωνισμού.
Προσφορά για μέρος της ποσότητας (του πακέτου υπηρεσιών) επιτρέπεται.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει προσφορά για μία ή παραπάνω περιοχές του Πίνακα 1 της τεχνικής περιγραφής με τα ισάριθμα μηχανήματα – οχήματα.
Για την ανωτέρω εργασία, δεκτοί στο διαγωνισμό, γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 5% επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού χωρίς Φ.Π.Α. των επιλεγμένων περιοχών της προσφοράς του ενδιαφερόμενου βάση του ενδεικτικού τιμολογίου της μελέτης.
Το χρονικό διάστημα των εργασιών είναι 4,5 μήνες και η συνολική εργασία δεν υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες μέσα στο χρονικό διάστημα των τεσσεράμισι μηνών από 15 Νοεμβρίου 2013 έως 31 Μαρτίου 2014.
Ο Δήμος Φλώρινας διατηρεί το δικαίωμα να πληρώσει σε κάθε ανάδοχο τις ώρες που απασχολήθηκε κατά τη διάρκεια του αποχιονισμού και όχι το σύνολο τους (σε περίπτωση που οι ώρες απασχόλησης υπολείπονται των ωρών που ορίζει η τεχνική περιγραφή στο πίνακα 1 και έχει υποβάλει στη προσφορά του).
Για την παραλαβή των τευχών, καταβάλλεται από τον αιτούντα στο Δήμο το ποσό των δέκα (10) ευρώ με κατάθεση μετρητών στο ταμείο του Δήμου Φλώρινας.
Για πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και την παραλαβή της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου & Προμηθειών, Συν. Αγίου Μηνά 4ες εργατικές κατοικίες Φλώρινα του Δήμου Φλώρινας, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ: 2385044468-78, αρμόδιοι Κρουσοράτης Δημήτριος, Ρόμπη Ελένη).

ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Α/Α

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Για λήψη του τεύχους διακήρυξης κάντε κλικ εδώ.

Για να λάβετε το συνοδευτικό ηλεκτρονικό έντυπο κάντε κλικ εδώ.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα