26.04.2016 – Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για τη μίσθωσης ιδιωτικής κτηνοτροφικής εγκατάστασης (στάβλος)

 



 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Φανερή μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωσης ιδιωτικής κτηνοτροφικής εγκατάστασης (στάβλος) κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 17 του Ν. 4056/2012 όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν. 4235/2014, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.
Η δημοπρασία (κατάθεση φακέλων προσφορών) θα διενεργηθεί την 9η του μηνός Μαΐου έτους 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Πτολεμαίων 1 – Διοικητήριο, 3ος όροφος, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής Ως ανώτερη προσφορά μισθώματος ορίζεται το ποσό των: 4.900,00 € ετησίως (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων).
Ο ενδιαφερόμενος εκμισθωτής θα πρέπει να έχει Άδεια Εγκατάστασης Κτηνοτροφικής Μονάδας, δυναμικότητας τουλάχιστον 10 τουλάχιστον αιγοπροβάτων, αντίγραφο της οποίας θα καταθέσει ως δικαιολογητικό.
Η κτηνοτροφική εγκατάσταση (στάβλος) θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη λειτουργική κατάσταση, με εξασφαλισμένη υδροδότηση και οδική πρόσβαση.
Ο ενδιαφερόμενος εκμισθωτής θα πρέπει να προσκομίσει επιπλέον φορολογική και δημοτική ενημερότητα.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας, , Πτολεμαίων 1 – Διοικητήριο, 3ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τους Ιωάννη Μουντούση και Λεωνίδα Πανίδη στα τηλέφωνα 23850 45435 & 23850 46978.
Οι δαπάνες δημοσίευσης, τα κηρύκεια και τα λοιπά έξοδα της δημοπράτησης, θα καταβληθούν από τον προμηθευτή που θα ανακηρυχθεί ανάδοχος.

Ο Δήμαρχος
α.α.

Χρήστος Μπαρδάκας
Αντιδήμαρχος

Για τη λήψη του τεύχους διακήρυξης κάντε κλικ εδώ.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα