09.09.2015 – Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού προμήθειας «Ελαστικών Επίσωτρων & Εργασίες Συντήρησης και Επισκευής Ελαστικών Επίσωτρων για τα οχήματα του Δήμου Φλώρινας»

 


 

Για λήψη του τεύχους διακήρυξης κάντε κλικ εδώ (pdf).


 

Δήμος Φλώρινας
Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
Φλώρινα 09/09/2015
Αρ. Πρωτ.:20498

ΠΕΡΙΛΗΨΗΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Φλώρινας διενεργεί Πρόχειρο δημόσιο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Ελαστικών Επίσωτρων & Εργασίες Συντήρησης και Επισκευής Ελαστικών Επίσωτρων για τα οχήματα του Δήμου Φλώρινας»,στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. στο δημοτικό κατάστημα στον τρίτο όροφο Διοικητηρίου Φλώρινας, στα Γραφεία της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.
Ο προϋπολογισμός της προμήθειας, ανέρχεται σε τριάντα πέντε χιλιάδες πεντακόσια ενενήντα έξι ευρώ και είκοσι λεπτά (35.596,20€) με ΦΠΑ, που περιλαμβάνεται στον υπό ψήφιση προϋπολογισμό του οικ. Έτους 2015 και αφορά τουςΚΑ 20-6671, 20-6672.001.
Η ανωτέρω προμήθεια θα χρηματοδοτηθεί από ίδια έσοδα.
Αφορά στην προμήθεια Ελαστικών για τις ανάγκες του Δήμου Φλώρινας.
Ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών την 24/09/2015, ημέραΠέμπτημε ώρα λήξης αυτής την 10:00π.μ. τηςίδιας ημερομηνίας, στον τρίτο όροφο Διοικητηρίου Φλώρινας, στα Γραφεία της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών Δήμου Φλώρινας, Τ.Κ.53100.
Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην Υπηρεσία και ταχυδρομικά ή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην Υπηρεσία μέχρι την προηγούμενη του διαγωνισμού εργάσιμη ημέρα.
Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών την 24/09/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. της αυτής ημερομηνίας.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί, καθώς και ενώσεις προμηθευτών, εφ΄όσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ.
Κάθε προσφορά συνοδεύεται από εγγύηση συμμετοχής που εκδίδεται υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2%, επί της συνολικής πρoϋπολογισθείσας αξίας, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Το ποσοστό αυτό μειώνεται στο μισό όταν η προσφορά υποβάλλεται από ΜΜΕ ή τις ενώσεις τους, παραγωγικούς αστικούς συνεταιρισμούς καθώς και ενώσεις προμηθευτών που αποτελούνται από ΜΜΕ. Η εγγύηση θα πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον επί ένα (1) μήνα μετά τη λήξη του χρόνου της προσφοράς
Αντίγραφο της διακήρυξης και των λοιπών τευχών τεχνικών προδιαγραφών που τη συνοδεύουν, χορηγείται στους ενδιαφερόμενους, ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στο πρωτόκολλο του Δήμο Φλώρινας έναντι καταβολής δαπάνης αναπαραγωγής των εγγράφων ποσού 10,00€,μέχρι την 23/09/2015, ημέρα Τετάρτη
Γλώσσα Ελληνική.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη του διαγωνισμού καθώς και το έντυπο της οικονομικής προσφοράς που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους, απότον τρίτο όροφο Διοικητηρίου Φλώρινας, στα Γραφεία της Δ/νσης ΟικονομικώνΥπηρεσιών τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών Δήμου Φλώρινας, Πληροφορίες στα τηλ.:2385044478,Fax: 2385044287, Δημήτριος Κρουσοράτης,
Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης διατίθεται και μέσω του Διαδικτύου στη διεύθυνση http://www.cityoflorina.gr σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF).
Οι παραλήπτες της Διακήρυξης μέσω του διαδικτυακού τόπου θα πρέπει επίσης κατά την παραλαβή της να συμπληρώνουν και να αποστέλλουν στο φαξ 2385044287 ή στο e-mail oikonomiko5@cityoflorina.gr το σχετικό συνοδευτικό ηλεκτρονικό έντυπο υπογεγραμμένο (την αντίστοιχη φόρμα δεδομένων) με τα στοιχεία των ενδιαφερομένων (επωνυμία, διεύθυνση, ΤΚ, επάγγελμα, ΑΦΜ, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άτομο επικοινωνίας), έτσι ώστε η Αναθέτουσα Αρχή να έχει στη διάθεσή της πλήρη κατάλογο όσων παρέλαβαν τη Διακήρυξη, για την περίπτωση που θα ήθελε να τους αποστείλει τυχόν συμπληρωματικά στοιχεία ή διευκρινίσεις επ’ αυτής. Για τυχόν ελλείψεις στη συμπλήρωση των στοιχείων του πιο πάνω εντύπου την ευθύνη φέρει ο υποψήφιος Ανάδοχος.
Οι δαπάνες δημοσίευσης, τα κηρύκεια και τα λοιπά έξοδα της δημοπράτησης, θα καταβληθούν από τον προμηθευτή που θα ανακηρυχθεί ανάδοχος.

Ο Δήμαρχος

Βοσκόπουλος Ζ. Ιωάννης

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα