Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού «Σύνταξη “Διαχειριστικής μελέτης κοινοτικού δάσους Λεπτοκαρυάς”

 


Για λήψη σχετικών εγγράφων:
Τεύχος διακήρυξης κάντε κλικ εδώ (pdf)
ΤΕΥΔ κάντε κλικ εδώ (doc)
Συγγραφή Υποχρεώσεων κάντε κλικ εδώ (pdf)
Υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης  κάντε κλικ εδώ (doc)

 


 

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΟΙΚΟΝ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Φλώρινα,05/07/2017
Αρ. Πρωτ: 12790

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας: «Σύνταξη “Διαχειριστικής μελέτης κοινοτικού δάσους Λεπτοκαρυάς” Δήμου Φλώρινας (δεκαετούς ισχύος)», προϋπολογισμού 10.625,13 € με το Φ.Π.Α.

1. Αναθέτουσα Αρχή – Στοιχεία επικοινωνίας:
Αναθέτουσα αρχή: Δήμος Φλώρινας,
Είδος αναθέτουσας αρχής: Ο.Τ.Α.
Οδός: Μ. Αλεξάνδρου 97
Ταχ. Κωδ.: 53100 Τηλ.: 23850 45535 & 46978
Fax: 23850 45965
E-mail: dkklinon@otenet.gr
Ιστοσελίδα: www.cityoflorina.gr
Κωδικός NUTS: EL533

2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Άμεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στη διεύθυνση διαδικτύου www.cityoflorina.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης από τα γραφεία της Δ/νσης Τοπ. Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας, Πτολεμαίων 1-Διοικητήριο (3ος όροφος), Φλώρινα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους. 3. Κωδικός CPV: 77231300-1 & 77231900-7 4. Κωδικός NUTS κύριου τόπου παράδοσης της προμήθειας/εκτέλεσης της υπηρεσίας: EL533 5. Περιγραφή της δημόσιας σύμβασης: Εργασίες για σύνταξη διαχειριστικής μελέτης κοινοτικού δάσους (ανασύνταξη δασικού χάρτη, σήμανση ορίων συστάδων και γενική μελέτη και διαχείριση, ειδική μελέτη και διαχείριση δασοσυστάδων, υπολογισμός του ξυλαποθέματος, φάκελος ΣΑΥ-ΦΑΥ) 6. Εναλλακτικές προσφορές: Δε γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές 7. Χρόνος εκτέλεσης υπηρεσίας: σαράντα (40) ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης 8. Δικαιούμενοι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που θα προσκομίσουν ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής τα εξής έγγραφα:
I. Πτυχίο μελετητή κατηγορίας 24 (Δασικές Μελέτες) Τάξης Α΄ και άνω
II. Βεβαίωσης άσκησης επαγγέλματος του ΓΕΩΤΕΕ.
και που είναι εγκατεστημένα σε: α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης, β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
• Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 του Ν. 4412/2016.
Δεν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Σε περίπτωση που η ένωση αναδειχθεί ανάδοχος η νομική της μορφή πρέπει να είναι τέτοια που να εξασφαλίζεται η ύπαρξη ενός και μοναδικού φορολογικού μητρώου για την ένωση (πχ κοινοπραξία).
• Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης.
9. Υποδιαίρεση σε τμήματα: Δεν προβλέπεται 10. Ειδικοί όροι εκτέλεσης της σύμβασης: Δεν υφίστανται 11. Παραλαβή προσφορών: Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παράδοσης – παραλαβής των προσφορών στον διαγωνισμό, ορίζεται η Τρίτη, 18 / 07 /2017, ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Φλώρινας, (Μεγ. Αλεξάνδρου 97 – Τ.Κ. 53100) ορίζεται η 9.00 π.μ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στα γραφεία της Δ/νσης Τοπ. Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας, οδός Πτολεμαίων 1- Διοικητήριο 3ος όροφος, και ώρα 10.00 π.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού, που ορίστηκε με την 207/2017 απόφαση Ο.Ε.. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού. 12. Χρόνος ισχύος προσφορών: Κάθε υποβαλλόμενη προσφορά δεσμεύει τον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό κατά τη διάταξη του άρθρου 97 του Ν. 4412/2016, για διάστημα 3 μηνών, από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών. 13. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική 14. Χρηματοδότηση: Η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ 35-7413.013 του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017 του Δήμου Φλώρινας. Σχετικές η υπ’ αριθ. 207/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη διάθεση της πίστωσης (ανάληψη υποχρέωσης) και η AAY A/794 (αριθ. Πρωτ: 12789/5-7-2017). 15. Ενστάσεις: Σε περίπτωση ένστασης κατά πράξης της αναθέτουσας αρχής, η προθεσμία άσκησής της είναι πέντε (5) ημέρες από την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης στον ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα. Για την άσκηση ένστασης κατά της διακήρυξης, η ένσταση υποβάλλεται μέχρι πέντε (5) ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών. Η ένσταση υποβάλλεται ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου. Για το παραδεκτό της άσκησης ένστασης, απαιτείται, με την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή παραβόλου υπέρ του Δημοσίου ποσού ίσου με το ένα τοις εκατό (1%) επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης. 16. Δημοσιεύσεις: Το συνολικό κείμενο της διακήρυξης αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr) και στο site του Δήμου www.cityoflorina.gr

Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Ζ, Βοσκόπουλος

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα