Πρόσκληση σύγκλησης στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και κατά τις ώρες 10:30΄ – 12:30΄

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αρ. Πρόσκ.: -29-

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ «ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ» ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

Καλείστε να συμμετάσχετε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, που θα διεξαχθεί «δια περιφοράς» με τη χρήση τηλεφώνου και κάθε άλλου πρόσφορου μέσου επικοινωνίας, σύμφωνα την παράγραφο 5 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα και την με αριθμ. 488/35496/25-04-2023 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και κατά τις ώρες 10:30΄ – 12:30΄, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με:

  1. «Σχετικά με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2024 του Δήμου Φλώρινας» (Σχετ. η υπ΄ αριθμ. 421/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας), Εισηγητής ο κος Αθανάσιος Μπέλτσος, Αντιδήμαρχος Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Μελπομένης Γερομιχαλού, Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
  2. Χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων επί αγροτικής οδού στο αγροτεμάχιο Α.Τ 668 αγροκτήματος Μεσονησίου του κέντρου Φιλοξενίας (καταφυγίου) αδέσποτων ζώων του Δήμου Φλώρινας» (Σχετ. η υπ΄ αριθμ. 403/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας), Εισηγητής ο κος Βασίλειος Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής.
  3. «Γνωμοδότηση σχετικά με την κατασκευή μνημείου Εργάτη στην Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας» (Σχετ. η υπ΄ αριθμ. 399/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας).
    Εισηγητής ο κος Βασίλειος Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής.

Ο λόγος του κατεπείγοντος χαρακτήρα του πρώτου θέματος έγκειται στο γεγονός των μισθολογικών αναγκών του Δήμου και της εύρυθμης λειτουργίας του όπως και στην εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 28 του Ν. 5056/2023 περί μεταφοράς αρμοδιοτήτων Σχολικών Επιτροπών και σύσταση Πάγιας Προκαταβολής στους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων.
Ο λόγος του κατεπείγοντος χαρακτήρα του δεύτερου θέματος έγκειται στο γεγονός πως θα πρέπει να συνεχιστούν οι εργασίες κατασκευής του καταφυγίου αδέσποτων ζώων.
Ο λόγος του κατεπείγοντος χαρακτήρα του τρίτου θέματος έγκειται στο γεγονός πως θα πρέπει το μνημείο να είναι έτοιμό τις 20 Σεπτεμβρίου για τα εγκαίνια του από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κος Ν.Μ., Δημοτικός Σύμβουλος, δεν προσκαλείται στη συνεδρίαση, σύμφωνα με την με Α.Π. Εμπ. 4/16-03-2023 διαπιστωτική πράξη του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και το με Α.Π. Εμπ. 1/02-01-2024 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Φλώρινας.

Παρακαλείστε όπως:
• Η ψήφος σας (θετική, αρνητική ή αποχή από την ψηφοφορία με δήλωση «παρών»), να αποστέλλεται είτε εγγράφως, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στις διευθύνσεις ds@cityoflorina.gr ή s.o.dimouflorinas@gmail.com, είτε με μήνυμα κινητής τηλεφωνίας στον αριθμό 6977500744, κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.
Σημειώνεται ότι η μη αποστολή της ψήφου ή της δήλωσης αποχής από την ψηφοφορία, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους και κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης, καθιστά το μέλος ΑΠΟΝΤΑ.
• Αιτιολογίες καταψήφισης ενός θέματος, τυχόν απόψεις για ένα θέμα της συνεδρίασης και κάθε άλλο κείμενο, να κατατεθεί έγκαιρα στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα Τ.Κ. 53100 εγγράφως ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραφείο του Δημοτικού συμβουλίου και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ds@cityoflorina.gr s.o.dimouflorinas@gmail.com
Η με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους αποστολή της ψήφου ή τοποθέτησής σας αποδεικνύει τη συμμετοχή σας στην «δια περιφοράς» συνεδρίαση και επομένως δεν απαιτείται η υπογραφή των πρακτικών της.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΜΑΡΑΓΓΟΣ

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα