Πρόσκληση σύγκλησης στην τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στις 05 του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00΄

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΟΣΚΛ.: -43-

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (δια ζώσης)

 

Καλείστε να συμμετάσχετε στην τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας «ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ» (αριθμός απόφασης 2/2024 Δημοτικής Επιτροπής), στις 05 του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00΄, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) και τα άρθρα 8 και 9 του Ν. 5056/2023 (ΦΕΚ 163/06.10.2023), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με:

1ο ΘΕΜΑ: «Έγκριση μελέτης με αρ. πρωτ. 28717/29.08.2024, τροποποιητική της μελέτης με αρ. πρωτ. 17056/25.04.2023 που έχει υποβληθεί στο Πρόγραμμα «Χρηματοδότηση έργων και δράσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις ΠΕ Κοζάνης, Φλώρινας και στο Δήμο Μεγαλόπολης της ΠΕ Αρκαδίας», στο πλαίσιο των μέτρων 2 και 3 του Άξονα προτεραιότητας 2: «ΣΔΚΟ» του Πράσινου Ταμείου Ν.Π.Δ.Δ. και τίτλο «Πιλοτικές παρεμβάσεις για δράσεις προτεραιότητας και για ωρίμανση δράσεων με βάση τις κατευθύνσεις των σχεδίων δράσης για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας (ΣΔΚΟ)» και τροποποίηση της 162/2023 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας».
(Εισηγητής ο κος Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Προϊστάμενος Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Δήμου Φλώρινας).

2ο ΘΕΜΑ: «Κίνηση υπηρεσιακών οχημάτων Δήμου Φλώρινας εκτός της οικείας περιφερειακής ενότητας. Έκδοσης απόφασης επιβεβλημένης ή μη κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων, μετά από έγκριση μετακίνησης ως επείγον περίπτωση».
(Εισηγητής ο κος Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Προϊστάμενος Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Δήμου Φλώρινας).

3ο ΘΕΜΑ: «Έγκριση 1ου Πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Προσαρμογή λειτουργούντων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Φλώρινας στο νέο θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης» και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη».
(Εισηγητής ο κος Δημήτριος Παπαναστασίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου).

4ο ΘΕΜΑ: «Έγκριση πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινών αναδόχων – γνωμοδότησης κατακύρωσης του διαγωνισμού για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων “έξυπνης” πόλης και βιώσιμης αστικής κινητικότητας» με συστημικό αριθμό ΕΣΗΔΗΣ «346884»».
(Εισηγητής ο κος Δανιήλ Στεφανόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών του άρθρου 221 του Ν.4412/2016).

5ο ΘΕΜΑ: «Ορισμός δικηγόρου για την εξέταση του με αρ. πρωτ. 39377/21.08.2024 έγγραφο της εταιρείας Ι.Κ. Α.Τ.Ε.Β.Ε. – «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Δ. Α.Τ.Ε.Β.Ε.» και την γνωμοδότησή του για τις περαιτέρω νομικές διαδικασίες που πρέπει να υιοθετήσει για την διασφάλιση του ο Δήμος Φλώρινας».
(Εισηγήτρια η κα Μελπομένη Γερομιχαλού, Αναπληρώτρια Δ/ντρια της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας).

6ο ΘΕΜΑ: «Χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε κατάστημα επισκευής κλειδιών-κλειδαριών αυτοκινήτων στην οδό Λεωφόρο Κων/νου Καραμανλή 2 στην πόλη της Φλώρινας» (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 23/2024 απόφαση Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας)».
(Εισηγήτρια η κα Χριστιάνα Τσουμίτα, Προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κου Δημήτριου Παπαναστασίου, Προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας).

7ο ΘΕΜΑ: «Αποδοχή η μη χρονικής παράτασης σύμβασης μεταξύ Δήμου Φλώρινας και της εταιρίας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «COMNCOM – Υπηρεσίες Συμβούλων & Πληροφορικής για την εκπόνησης Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) στον Δήμο Φλώρινας».
(Εισηγήτρια η κα Βασιλική Σεχίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Πληροφορικής Δήμου Φλώρινας).

8ο ΘΕΜΑ: «Έγκριση η μη χρονικής παράτασης σύμβασης μεταξύ Δήμου Φλώρινας και της εταιρίας με την επωνυμία ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε. που αφορά την ανάθεση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) Δήμου Φλώρινας».
(Εισηγήτρια η κα Βασιλική Σεχίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Πληροφορικής Δήμου Φλώρινας).

Σημείωση: Παρακαλούνται τα Τακτικά Μέλη της Επιτροπής να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Βασίλειος Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα