Πρόσκληση σύγκλησης στην τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στις 26 του μηνός Αυγούστου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30΄

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΟΣΚΛ.: -40-

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (δια ζώσης)

 

Καλείστε να συμμετάσχετε στην τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας «ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ» (αριθμός απόφασης 2/2024 Δημοτικής Επιτροπής), στις 26 του μηνός Αυγούστου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30΄, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) και τα άρθρα 8 και 9 του Ν. 5056/2023 (ΦΕΚ 163/06.10.2023), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με:

 

1ο ΘΕΜΑ: «Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την διαδικασία ενεργειών προς απόδοση στο Δήμο Φλώρινας των με αριθ. 29 και 15 καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Φλώρινας».
(Εισηγητής ο κος Αλεξίου Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας).

2ο ΘΕΜΑ: «Παραλαβή του έργου ¨Ενεργειακή αναβάθμιση 8ου νηπιαγωγείου Φλώρινας» προϋπολογισμού μελέτης €110.700,00¨».
(Εισηγητής ο κος Δημήτριος Παπαναστασίου, Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας).

3ο ΘΕΜΑ: «Ορισμός δικαστικού επιμελητή, προκειμένου να επιδώσει την 91725/30-7-2024 Απόφαση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας σε αποδέκτη που κατοικεί στον Εξαπλάτανο Πέλλας».
(Εισηγητής ο κος Μιχαήλ Παπαγιαννάκης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δόμησης Δήμου Φλώρινας).

4ο ΘΕΜΑ: «Διακοπή ή μη της άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος με ΚΑΔ 56.30 ιδιοκτησίας Δ.Θ. επί της οδού Λ.Ε.».
(Εισηγητής ο κος Ιωάννης Μουντούσης, Προϊστάμενος Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας).

5ο ΘΕΜΑ: «Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 353/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης του Δήμου Φλώρινας ενόψει εορτασμού των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, στις 20 Αυγούστου 2024».
(Εισηγητής ο κος Αθανάσιος Κάτης, Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Εθελοντισμού & Δημόσιας Υγείας Δήμου Φλώρινας).

6ο ΘΕΜΑ: «Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης μέχρι του ποσού των πέντε χιλιάδων Ευρώ (5.000,00€) για τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Δήμου Φλώρινας και χορευτικών συγκροτημάτων στη γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής «KOUZINA 2024», από 06 έως 08 Σεπτεμβρίου 2024 και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων».
(Εισηγητής ο κος Αθανάσιος Κάτης, Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Εθελοντισμού & Δημόσιας Υγείας Δήμου Φλώρινας).

Σημείωση: Παρακαλούνται τα Τακτικά Μέλη της Επιτροπής να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Βασίλειος Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα