10.01.2017 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ “Προμήθεια αλατιού αποχιονισμού οδικού δικτύου Δ.Ε. Κάτω Κλεινών Δήμου Φλώρινας, έτους 2017”

logo-dimos100x100ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Περιβάλλοντος
ΤΜΗΜΑ
Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας
Φλώρινα, 10 Ιανουαρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 387

Ο Δήμος Φλώρινας, ανακοινώνει ότι θα προβεί στη συλλογή προσφορών, για την ανάθεση άμεσης προμήθειας 150 τόνων αλατιού λευκού οδικών δικτύων (χύμα) για την εκτέλεση εργασιών αντιμετώπισης χιονοπτώσεων και παγετού στα όρια της Δημοτικής ενότητας Κάτω Κλεινών του Δήμου Φλώρινας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές.
Προσφορές γίνονται δεκτές μέχρι και 11/01/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στο πρωτόκολλο του Δήμου Φλώρινας, στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα, Τ.Κ.53100.

Το συνολικό ποσό για την παραπάνω δαπάνη ανέρχεται στα 9.486,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει με απόφαση του αρμόδιου Αντιδημάρχου με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.
Η εν λόγω προμήθεια κρίνεται κατεπείγουσα και αναγκαία και για αυτό το λόγο θα τηρηθούν τα ελάχιστα χρονικά περιθώρια υποβολής προσφορών.
Πληροφορίες δίνονται από το τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής προστασίας του Δήμου Φλώρινας στο τηλ.:2385044917 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (υπεύθυνος: Δανιήλ Στεφανόπουλος).

Ο Προϊστάμενος
Δ/νσης Καθαριότητας,
Ανακύκλωσης & Περιβάλλοντος

Ιωάννης Αναγνωστόπουλος

Για αναλυτική προβολή της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και λήψη του εντύπου οικονομικής προσφοράς κάντε κλικ εδώ (pdf)arrow1

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα