Επίσκεψη στο Κ.Η.Φ.Η Δήμου Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

         Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 10:30 π.μ. στο κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δημάρχου κ. Παπαναστασίου και συνεργατών του Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τα μέλη του ΚΗΦΗ με τραγούδια και ποιήματα επίκαιρα, καθώς και η Τρίφωνη Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Φλώρινας υπό τη Διεύθυνση της κ. Σοφίας Μούλη και οι δασκάλες μουσικής πλούτισαν  την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.                

        Το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων με την πρόεδρο κ. Λέτη Κωνσταντινίδου και τις κυρίες του Συλλόγου και ο δάσκαλος παραδοσιακών χορών κ. Γιάννη Κωνσταντίνου έδωσαν χαρά και ζωντάνια στους ηλικιωμένους, οι οποίοι συμμετείχαν στα δρώμενα με παιδιάστικη απλότητα. Ο Δήμαρχος κ. Στέφανος Παπαναστασίου στο χαιρετισμό του έδωσε το μήνυμα των ημερών με θερμές ευχές για υγεία, ειρήνη και ευημερία.

         Αξίζουν συγχαρητήρια στις εργαζόμενες στο ΚΗΦΗ για την ειλικρινή αγάπη και φροντίδα προς τους ηλικιωμένους καθώς και για την τόσο επιμελημένη διοργάνωση της γιορτής και για τη φιλοξενία.

Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε εδώ.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα