01.09.2010 – 8η Λαμπαδηδρμία – Εθελοντών Αιμοδοτών Εθελοντική Αιμοδοσία

lampadidromia.gif

Ο Δήμος Φλώρινας συνδιοργανώνει με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) στις 04-09-2010 την 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία «Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών» με την πεποίθηση, ότι η συμβολή του θεσμού στη διάδοση της ιδέας της «Εθελοντικής Αιμοδοσίας», και του εθελοντισμού γενικότερα, ιδιαίτερα στους νέους, θα είναι καθοριστική και θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, ευαισθητοποιώντας για μια ακόμα φορά τους πολίτες της περιοχής μας
Στην εξαιρετικής σημασίας κοινωνική πρωτοβουλία, ο Δήμος τίθεται αρωγός στην υλοποίηση της προσπάθειας αυτής, με τη συμπαράσταση των δημοτών και συλλόγων του Δήμου μας. 


Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία από 9:00 έως 14:00 σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φλώρινας, όπου θα υπάρχει μονάδα αιμοδοσίας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Ελληνιστική πόλη (Λόφος Αγ. Παντελεήμονα) στις 11:00. Δημότες και αθλητές συλλόγων μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ως λαμπαδηδρόμοι. Ελπίζουμε ότι πολλοί θα είναι οι θεατές, που θα παρακολουθήσουν την εκκίνηση της λαμπαδηδρομίας, την αφή της Φλόγας, την υποδοχή των λαμπαδηδρόμων και γενικά την εκδήλωση, στηρίζοντας έτσι την όλη προσπάθεια, ώστε να περάσει το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος και να εξασφαλιστεί επάρκεια στο Νοσοκομείο μας. Ναι, λοιπόν στην αιμοδοσία, που είναι δώρο ζωής προς τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα