09.09.2010 – 8η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών – Εθελοντική Αιμοδοσία

afh plateias-77.gifΤο Σάββατο, 04-09-2010, ο Δήμος Φλώρινας, πραγματοποίησε για δεύτερη φορά στην πόλη μας, την 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία «Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών», σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).
Προσπαθήσαμε να δώσουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, το μήνυμα της ευαισθητοποίησης των πολιτών για βοήθεια στο συνάνθρωπο.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Στέφανος Παπαναστασίου, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού για την αιμοδοσία. Συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και προώθηση της ιδέας αυτής, αλλά και στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Οι παράλληλες εκδηλώσεις για την αιμοδοσία, όπως η Λαμπαδηδρομία, είχαν σκοπό να προωθήσουν το μήνυμα του εθελοντισμού και που στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα σε ικανοποιητικό επίπεδο.


Ο πρόεδρος των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Τσαουσίδης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φλώρινας και τους συνεργάτες του, για τη συμμετοχή του Δήμου στην 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία και εξήρε το νόημα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Στο σημείο αυτό ο Δήμος Φλώρινας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο για την πραγματοποίηση της 8ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Ταξίαρχο, κ. Πέτσα Νικόλαο, για τη διάθεση της αίθουσας της Λέσχης Αξιωματικών, το Διευθυντή της Αστυνομίας, κ. Φωστηρόπουλο, για τη διάθεση του προσωπικού του τμήματος Τροχαίας, το Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας, κ. Γκώγκο, για τη διάθεση της μονάδας αιμοδοσίας, τον προϊστάμενο της ΚΘ΄ Εφορίας Κλασικών Αρχαιοτήτων, κ. Σουέρεφ, για τη διάθεση του χώρου της Ελληνιστικής Πόλης (Λόφος Αγ. Παντελεήμονα). Επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΚΕΚΥΚΑμεΑ, κ. Νεδέλκο, την υπεύθυνη κα Αγνή Καλλίνη, τα ίδια τα παιδιά και τους γονείς του ΚΕΚΥΚΑμεΑ για την ξεχωριστή συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις. Ακόμη τον προϊστάμενο Φυσικής Αγωγής, κ. Φωτιάδη και τους συνεργάτες του κα Κασκαμανίδου και κ. Μητσόπουλο για την αμέριστή βοήθειά τους. Ο Δήμος ευχαριστεί επιπλέον τους αθλητές-αθλήτριες Λαμπαδηρόμους και τους ποδηλάτες, τους υπεύθυνους καθηγητές φυσικής αγωγής κ. Τίτα, και κ. Γιούρση, καθώς και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων κ. Στεργίου για τη συνεργασία του. Θετική στην όλη εκδήλωση υπήρξε και η παρουσία του Σώματος Ελλήνων Οδηγών που διέθεσε στους συμπολίτες μας το διαφημιστικό υλικό για την αιμοδοσία. Τέλος, πολλά «ευχαριστώ» και συγχαρητήρια αξίζουν στις κοπέλες, που ως ιέρειες στην Ελληνιστική Πόλη και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην πλατεία Γ. Μόδη, εντυπωσίασαν το κοινό προσφέροντας θαυμάσιο θέαμα.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα