24.08.2012 – Δελτίο Τύπου (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2012 – Πέμπτη 23 Αυγούστου)

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικά Δρώμενα 2012» του Δήμου Φλώρινας. Έτσι την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στις 8.00 το βράδυ Έκθεση Φωτογραφίας από τα 22 χρόνια λειτουργίας του σχολείου ενώ στη συνέχεια στον ίδιο χώρο, του 3ου Γυμνασίου ακολούθησε η Δημιουργική Ομάδα του Εσπερινού Λυκείου με μια βραδιά παραμυθιού και μία παράσταση κουκλοθέατρου. Το χθεσινό πρόγραμμα εκδηλώσεων έκλεισε στις 10.00 το βράδυ με τα χορευτικά τμήματα του ΦΣΦ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς από τη Φλώρινα, την υπόλοιπη Μακεδονία, τη Θράκη, την Κρήτη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, όπου κόσμος και χορευτές έγιναν ένα στην πλατεία μπροστά από το Σύλλογο.
Οι σημερινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν στις 8.00 το βράδυ στην Πλ. Γεωργίου Μόδη, Σκάκι από τη Λέσχη Πολιτισμού ενώ την ίδια ώρα στο 3ο Γυμνάσιο, θα συνεχίζει να υπάρχει η Έκθεση Φωτογραφίας από τα 22 χρόνια λειτουργίας του σχολείου και συγχρόνως Βραδιά Παραμυθιού από τη δημιουργική ομάδα του Εσπερινού Λυκείου. 
Το Σάββατο οι εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχιστούν στην Πλατεία Ηρώων στις 8.00 το βράδυ με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Αρμενοχωρίου, Πολυπλατάνου, Σκοπιάς, του Μορφωτικού, Εκπολιτιστικού, Αθλητικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» Αμμοχωρίου και του Συλλόγου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Αμμοχωρίου.
Τα «Πολιτιστικά Δρώμενα 2012» του Δήμου θα επανέλθουν τη Δευτέρα στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο. Στις 8.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση Ρυθμικής Γυμναστικής της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας με υπεύθυνη την Α. Σουμπάση ενώ στις 9.00 θα ακολουθήσει παρουσίαση χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας και της Εύξεινου Λέσχης Φλώρινας.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα