27.08.2012 – Δελτίο Τύπου (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2012 – Σάββατο 25 Αυγούστου)

Επανέρχονται σήμερα, Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012, οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικά Δρώμενα 2012» του Δήμου Φλώρινας. Έτσι, όλοι οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν άλλη μία βραδιά εκδηλώσεων, στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο. Στις 8.00 το βράδυ θα γίνει παρουσίαση προγράμματος ρυθμικής γυμναστικής της Εύξεινου Λέσχης Φλώρινας, με υπεύθυνη την κυρία Α. Σουμπάση, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας και της Εύξεινου Λέσχης Φλώρινας.
Το Σάββατο 25 Αυγούστου οι εκδηλώσεις του Δήμου πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Ηρώων στις 8.00 το βράδυ με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Αρμενοχωρίου, Πολυπλατάνου, Σκοπιάς, του Μορφωτικού, Εκπολιτιστικού, Αθλητικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» Αμμοχωρίου και του Συλλόγου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Αμμοχωρίου.
Τα «Πολιτιστικά Δρώμενα 2012» του Δήμου θα συνεχιστούν την Τρίτη 28 Αυγούστου, στις 8.00 το βράδυ στην Πλ. Γ. Μόδη με παρουσίαση Ξιφασκίας (ΟΞΙΦ), ενώ στις 9.00, στο χώρο του Αγ. Παντελεήμονα θα πραγματοποιηθεί βραδιά Βυζαντινής Μουσικής του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Ι. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ» με παραδοσιακά τραγούδια. Το πρόγραμμα θα κλείσει στις 10.00 στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο με εκδήλωση του Ωδείου Φλώρινας.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα