28.11.2012 – “Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Δημητρίου Σουλιώτη, Καθηγητού του Παιδαγωγικού..”

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, σήμερα 28 Νοεμβρίου 2012, συζήτησε ως κατεπείγον θέμα, την έκδοση Ψηφίσματος λόγω του αδόκητου θανάτου του εκλεκτού και χαρισματικού Συμπολίτη μας Δημητρίου Σουλιώτη.

Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος Φιλόλογος, Ποιητής και Πανεπιστημιακός Δάσκαλος, διετέλεσε δε, μεταξύ άλλων, Κοσμήτορας της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας και Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας με πλούσια συγγραφική δράση, ιδιαίτερη οπτική θεώρηση των πραγμάτων και ξεχωριστή αισθητική.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας Αποφάσισαν Ομόφωνα να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Δημητρίου Σουλιώτη, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα συνδεδεμένος με την πόλη της Φλώρινας όπου μεγάλωσε και εργάστηκε, επέλεξε δε ως τόπο μόνιμης κατοικίας και δημιουργίας. Ο θάνατός του αποτελεί πλήγμα για την κοινωνία της Φλώρινας και γενικότερα για τον πνευματικό κόσμο ο οποίος δυστυχώς στις μέρες μας συνεχώς αποδυναμώνεται.

Το παρόν ψήφισμα

1. Να αποσταλεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Επίσης να εκφράσει το Σώμα τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του και να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Για αναλυτική προβολή της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου κάντε κλικ εδώ.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα