18.11.11-Δελτίο Τύπου (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΦΛΩΡΙΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Στην ετήσια εκδήλωση για την Απελευθέρωση της Φλώρινας του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη φετινή εκδήλωση ομιλητής ήταν ο Φλωρινιώτης καθηγητής ιατρικής κ. Θεόδωρος Δαρδαβέσης, επίσης βραβεύτηκαν από τον σύλλογο οι Φλωρινιωτών Θεόδωρος Δαρδαβέσης, Γρηγόρης Χατζηλάμπρου, Γεώργιος Μηλώσης και Δημήτριος Μουρτζίλας.
Ο κ. Δήμαρχος χαιρετίζοντας την εκδήλωση είπε:
«Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση σας στη σημερινή εκδήλωση. Είναι πραγματικά ευχάριστο να βρίσκομαι ανάμεσα σας και να συμμετέχω σ’ αυτή τη σημαντική γιορτή.
Σας συγχαίρω για τις ενέργειες του Συλλόγου σας, ενός συλλόγου που με πολλαπλή και πολυσχιδή λειτουργία, με σκοπό τη διατήρηση των δεσμών των Φλωρινιωτών της Θεσσαλονίκης με τη Φλώρινα και την προβολή αυτής.
Η σημερινή εκδήλωση είναι επίσης σημαντική, γιατί τιμάτε για την προσφορά τους τέσσερα παιδιά της Φλώρινας, που ακούραστα εργάστηκαν και εργάζονται για αυτή.
Είναι επίσης σημαντική γιατί ζούμε ημέρες εθνικής περηφάνιας, γιορτάζοντας την απελευθέρωση της Φλώρινας από τον Τουρκικό ζυγό.
Ως Δήμαρχος Φλώρινας μπορώ να δεσμευτώ για ένα πράγμα: ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό του Συλλόγου σας και στις όποιες δραστηριότητες σας, πάντα μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας».

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα