23.09.11-Δελτίο Τύπου (για εκλογές ΠΕΔ)

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 201, με την εκλογή του προεδρείου.
Πρόεδρος εξελέγη η Δήμαρχος Εορδαίας κ. Παρασκευή Βρυζίδου με δώδεκα ψήφους, έναντι εννέα του δεύτερου υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ. Λάζαρου Μαλούτα. Αντιπρόεδρος εξελέγη η κ. Άννα Νανοπούλου, Γραμματέας ο κ. Δημήτριος Καραστέργιος και στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ. Μακρυγιάννης Μενέλαος και Μαρία Τερζοπούλου.
Οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και του προεδρείου της Π.Ε.Δ, έδειξαν την υπεροχή του ψηφοδελτίου που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία και πραγματοποιήθηκαν σε ήρεμο κλίμα.
Να σημειωθεί ότι από τη Φλώρινα εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Λουκάς, ενώ για τη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε εξελέγη η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Ζέτα Ρίζου.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητα του για το Προεδρείο της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα