Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη δαπάνη των 4.000 ευρώ για αποστολή μηνυμάτων από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
  • Η δαπάνη των 4.000 ευρώ αφορά στη χρονική περίοδο από 21 Νοεμβρίου μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2010 και δεν μπορεί να έχει σχέση με την προεκλογική περίοδο. Είναι κυρίως το κόστος των μηνυμάτων που στάλθηκαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για τις γιορτές τσίπουρου και για την ενημέρωση των πολιτών για το κλείσιμο των σχολείων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για το πρόγραμμα, καθ’ όλη τη διάρκειά τους. Και αυτό θα έπρεπε να το διευκρινίσει η Αντιπεριφέρεια Φλώρινας κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και να μην αφήσει περιθώρια για οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη που ενδεχομένως εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις.
  • Ως επικεφαλής συνδυασμού πλήρωσα όλες τις προεκλογικές μου δαπάνες, μέσα στις οποίες είναι τα τηλέφωνα και τα sms διαφορετικής εταιρίας από αυτήν των τιμολογίων της Νομαρχίας. Και αυτά φαίνονται στη δήλωσή μου, που κατέθεσα για τις προεκλογικές μου δαπάνες ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου 2010.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα