29.08.11-Δελτίο Τύπου (επίσκεψη κ. Ντόρα Μπακογιάννη)

Το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Δυτική Μακεδονία. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεξιάδης, Μπέλτσος και Σταυρίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρίζου και οι συνεργάτες της κ. Μπακογιάννη.
Στη μεταξύ τους συζήτηση, ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Πρόεδρο για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Δήμος με τον Καλλικράτη και για το κτιριακό, μετά από σχόλιο της κ. Μπακογιάννη για το πολύ μικρό Δημαρχιακό Μέγαρο.
Ακολούθως, την ενημέρωσε για το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλος ο Νομός Φλώρινας με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, η οποία άμα εξισωθεί με το κίνησης θα κάνει το κόστος θέρμανσης δυσβάστακτο για τους κατοίκους του Νομού, καθώς και για την πορεία της τηλεθέρμανσης. Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο να του αποστείλει όλη τη σχετική αλληλογραφία προκειμένου να μπορέσει να κάνει και η ίδια τις όποιες παρεμβάσεις μπορεί μέσω Βρυξελλών. Ακολούθως ο κ. Βοσκόπουλος αναφέρθηκε και στην κατασκευή του κάθετου άξονα της Εγνατίας, ο οποίος θα ενώσει τη Φλώρινα με την υπόλοιπη Ελλάδα με έναν ασφαλή και σύγχρονο δρόμο.
Στο τέλος της συνάντησης τους, ο κ. Δήμαρχος έδωσε στην κ. Πρόεδρο αναμνηστικά δώρα της περιοχής.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα