Ο Δήμος Φλώρινας φωταγώγησε μπλε το Δημαρχείο για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 44η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού.
Ο Δήμος Φλώρινας ανταποκρίθηκε και φέτος στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και συμβάλλοντας στην διάδοση του οράματος και του έργου του, φωταγώγησε το βράδυ της Δευτέρας το Δημαρχείο στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish.
«Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος μας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση του Make A Wish και συμβάλλει με τον τρόπο του στους ευγενείς σκοπούς του. Είναι τιμή για εμάς η συμμετοχή μας με τη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου. Ενώνουμε τις ευχές μας και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ασθένεια» δήλωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

 

Ο Δήμος Φλώρινας φωταγώγησε μπλε το Δημαρχείο για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα