Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη υποδέχτηκε στο γραφείο του, την Τρίτη 21 Μαΐου, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
Καλωσορίζοντας τον κ. Υφυπουργό, ο κ. Γιαννάκης ενημέρωσε αρχικά για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και εν συνεχεία αναφέρθηκε σε θέματα της αρμοδιότητας του, ζητώντας την παρέμβαση και τη στήριξή του προκειμένου να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης.
Μεταξύ αυτών είναι η ενίσχυση με προσωπικό του 1ου Συντάγματος Πεζικού με έδρα τη Φλώρινα, η παραχώρηση στον Δήμο Φλώρινας του οικοπέδου κάτω από τα στρατιωτικά οικήματα αξιωματικών (ΣΟΑ) και η αξιοποίηση του χώρου του πεδίου βολής Φλώρινας.
Η ανταπόκριση του κ. Κεφαλογιάννη στα αιτήματα ήταν καταρχήν θετική, τονίζοντας πως θα υπάρξει στενή συνεργασία το επόμενο διάστημα προκειμένου να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη οι βουλευτές Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου και Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φλώρινας Νίκος Ευαγγέλου και αντιδήμαρχοι Φλώρινας.

 

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα