Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βασίλης Γιαννάκης, την Παρασκευή 19 Απριλίου.
Ο κ. Γιαννάκης, αφού καλωσόρισε τον κ. Γεωργιάδη, τον ενημέρωσε για τα έργα που εξελίσσονται στον Δήμο Φλώρινας, για τα μελλοντικά σχέδια της Δημοτικής Αρχής, ενώ αναφέρθηκε και στην μεταξύ τους συνεργασία κατά την περίοδο της θητείας του κ. Γεωργιάδη στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
«Αυτή τη στιγμή στο Δήμο μας βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλα έργα, τα οποία προέκυψαν μέσα από τη συνεργασία μας. Πρόκειται για το έργο του φυσικού αερίου, για το οποίο μάλιστα – με δική σας παρέμβαση – εξασφαλίσαμε την δωρεάν εγκατάσταση λέβητα στα νοικοκυριά του Δήμου Φλώρινας – ο μοναδικός Δήμος σε όλη την Ελλάδα που πέτυχε κάτι τέτοιο.
Παράλληλα, εξελίσσονται το έργο του διυλιστηρίου, δύο μεγάλες αναπλάσεις, η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου που από το 2004 δεν έχει λειτουργήσει, ασφαλτοστρώσεις με το κλείσιμο του έργου του φυσικού αερίου, αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών με ενεργειακά σώματα LED, αναπλάσεις πεζοδρομίων και κατασκευή έξυπνων διαβάσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκης.
Μάλιστα, δεν έκρυψε και τα νέα φιλόδοξα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού Δημαρχιακού Μεγάρου, που θα συγκεντρώνει το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ έθεσε και το ζήτημα της ανάγκης εξεύρεσης ρυθμιστικού πλαισίου και πόρων για την ανακαίνιση των διατηρητέων κτηρίων από την Δημοτική Αρχή παρά το δυσεπίλυτο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.
Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε, μεταξύ άλλων: ¨Είμαι πάρα πολύ ευτυχής και περήφανος που κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Υπουργός Ανάπτυξης είχα την ευκαιρία να είμαι χρήσιμος σε αυτήν την πόλη, σε μια κρίσιμη και κομβική στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για τη συνεργασία μας μέσα από την οποία προέκυψαν πολλές χρηματοδοτήσεις έργων.
Και θέλω να τονίσω πως οι Υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αν δεν το θέλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μπορεί να σχεδιάζουν πολιτικές, αλλά ο αχθοφόρος της καθημερινής πολιτικής είναι ο Δήμαρχος και εδώ υπάρχει ένας Δήμαρχος που έτρεξε πολύ. Ευελπιστώ στην καλή μας συνεργασία, όπως υπήρξε στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ανάλογη να υπάρχει και με το Υπουργείο Υγείας».
Τον Υπουργό Υγείας συνόδευαν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

 

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα