Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και πλύσης κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Φλώρινας

Συνεχίζονται με συνέπεια οι εργασίες καθαρισμού και πλύσης κάδων απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης της Φλώρινας και των κοινοτήτων.
Τις προηγούμενες μέρες σειρά είχαν οι βυθιζόμενοι κάδοι, οι οποίοι καθαρίστηκαν με μη χλωριωμένο – και όχι με πόσιμο – νερό.
Το καδοπλυντήριο όχημα του Δήμου Φλώρινας επιχειρούσε στα σημεία όπου βρίσκονται οι κάδοι πλένοντάς τους επί τόπου, αμέσως μετά το άδειασμα τους στο απορριμματοφόρο, ενώ το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας καθάριζε σχολιαστικά τους γύρω χώρους, με τη συνδρομή του πιεστικού και του οχήματος – σκούπα.
Οι εργασίες καθαρισμού και πλυσίματος όλων των τύπων κάδων απορριμμάτων επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα – και ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες – με στόχο την προφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν τους βασικούς κανόνες καθαριότητας και τα απορρίμματα να εναποτίθενται πολύ καλά δεμένα εντός των κάδων, ώστε να μην διασκορπίζονται και αποτελούν εστία μόλυνσης.
Απαιτείται η συνεργασία όλων για να επιτύχουμε έναν Δήμο καθαρό και να διασφαλίσουμε την υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων.

 

03082024_001 Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και πλύσης κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Φλώρινας Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και πλύσης κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα