09.02.2015 – Ημερίδα για τη «Σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών ακοής και ομιλίας στα παιδιά»

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η Επιστημονική – Ενημερωτική ημερίδα για τη «Σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών ακοής και ομιλίας στα παιδιά» που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από διακεκριμένους επιστήμονες για θέματα που αφορούν στο ευρύ φάσμα της βαρηκοΐας και κώφωσης, στη διαχείριση της καθημερινότητας των ατόμων αυτών αλλά και στην εκπαίδευσή τους. Στην εκδήλωση επίσης, βραβεύτηκαν τα Αρωγά Μέλη από την περιοχή της Φλώρινας για τη στήριξη και τη βοήθεια που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας.
Τέλος, τονίστηκε από όλους η ανάγκη για περεταίρω συνεργασία με σκοπό τη στήριξη της ευπαθούς αυτής ομάδας ατόμων αλλά και γενικότερα των ατόμων με αναπηρία.
Περισσότερη ενημέρωση και υποστήριξη:ΣύλλογοςΓονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας, Αντισθένους 13 Χαριλάου, Θεσσαλονίκη| 2310-326644 & 6934300817 | www.varikoos.gr

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα