14.05.2015 – Πραγματοποιήθηκε η μιλία των Στελεχών του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας με θέμα: «Στιγμές Μητρότητας – επιμέρους διαστάσεις της γυναικείας ταυτότητας» (Foto)

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

14052015 1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 στην Δροσοπηγή η ομιλία των Στελεχών του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας με θέμα: «Στιγμές Μητρότητας – επιμέρους διαστάσεις της γυναικείας ταυτότητας».
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δροσοπηγής ενόψει της Γιορτής της Μητέρας.Στην εισήγησή της η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου κ. Ειρήνη Παραλούκα αναφέρθηκε στην αρνητική πλευρά των σχέσεων και τον ρόλο της μητέρας μέσα στην κακοποιητική συντροφική – συζυγική σχέση. Ο κοινωνιολόγος του Κέντρου κ. Ματθαίος Καργάκης αναφέρθηκε στο διαχρονικό πεπρωμένο της γυναίκας στη μητρότητα, στον μύθο της «κακής μητέρας» και αναρωτήθηκε, αν αναιρείται η γυναίκα ως «γυναίκα», όταν δεν γίνεται μητέρα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εισήγηση της ψυχολόγου του Κέντρου κ. Αγγελικής Ταλιοπούλου η ποία τόνισε τα χαρακτηριστικά της μητρότητας, αυτού του «αέναου και διαρκούς ταξιδιού προς τη δημιουργία».

14052015 2

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα