20.04.2015 – Ξεκινούν τη Δευτέρα 20 Απριλίου οι αιτήσεις για το επίδομα ενοικίου, την κάρτα σίτισης και το δωρεάν ρεύμα έως 300 kwh

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξεκινούν τη Δευτέρα 20 Απριλίου οι αιτήσεις για το επίδομα ενοικίου, την κάρτα σίτισης και το δωρεάν ρεύμα έως 300 kwh το μήνα που προβλέπονται από τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά ή μέσω ΚΕΠ τις αιτήσεις τους έως τις 20 Μαΐου.
Οι αιτήσεις, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.ypakp.gr). Παρ’όλα αυτά, στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου, οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Ενημέρωσης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου μας, όπου θα του παρέχεται βοήθεια για τη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης.
Σύμφωνα με την αριθμ. ΟΙΚ.494/7-4-2015, (ΦΕΚΒ 577/09-04-2015) ΚΥΑ περί εξειδίκευσης των όρων, προϋποθέσεων και διαδικασιών υλοποίησης των παροχών των άρθρων 1-3 του Νόμου για την ανθρωπιστική κρίση, ισχύουν τα αναφερόμενα στο παρακάτω συνημμένο αρχείο.

Κάντε κλικ εδώ για προβολή του συνημμένου αρχείου (για περισσότερες πληροφορίες)

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα