30.06.2014 – Συνάντηση των στελεχών του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας με την Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου» (Foto)

30062014 2

Συνάντηση των στελεχών του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας με την Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου».
Την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο της διασύνδεσης και συνεργασίας με φορείς ψυχοκοινωνικής υγείας, επισκέφτηκαν την Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου» και συγκεκριμένα τις Κοινωνικές Λειτουργούς κ. Νούλα Νάιδου και κ. Στεφανία Γιαννοπούλου.
Στην συνάντηση συζητήθηκε η συνεργασία των δύο δομών προς όφελος των κακοποιημένων γυναικών, η προσέγγιση και εξυπηρέτηση της κακοποιημένης γυναίκας που επισκέπτεται το Νοσοκομείο αλλά και η συνεργασία για από κοινού δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού του Νοσοκομείου.Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που υφίστανται οποιαδήποτε μορφή βίας παρέχοντας υπηρεσίες :
• Ενημέρωσης και εξειδικευμένης πληροφόρησης
• Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικής
• Νομικής συμβουλευτικής
• Υπηρεσίες παραπομπής ή συνοδείας σε άλλες συνεργαζόμενες δομές (όποτε κρίνεται σκόπιμο).
Διεύθυνση: Στεφάνου Δραγούμη 4 (Εντός Στοάς Τέγου), 2ος Όροφος
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από 08.00 έως 16.00
Τηλ. Επικοινωνίας: 23850 24081 FAX: 23850 24083.
email: symv.kentro.flo@gmail.com blog: womenaidflorina.blogspot.gr
Σελίδα Κοιν. Δικτύωσης: https://www.facebook.com/symvouleutikokentroflorinas
Οι υπηρεσίες του Κέντρου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής.

30062014 1

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα