Ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει για το έργο «EARLY CHILDHOOD CARE – Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών»

14112014Το ΚEΝΤΡΟ UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει για το έργο «EARLY CHILDHOOD CARE – Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών» την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμoυ Φλώρινας (Νέο Πάρκο).

Το ΚΕΝΤΡΟ UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες, υλοποιεί το έργο «EARLY CHILDHOOD CARE – Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών». Στόχος του έργου είναι η παροχή εναλλακτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με έμφαση στην εκπαίδευση των γονέων και την παροχή προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε παιδιά, και ιδιαίτερα αυτά που κατοικούν σε απομονωμένες και αγροτικές περιοχές.
Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου πραγματοποιούνται επισκέψεις κινητής μονάδας ιατρικών εξετάσεων σε παιδιά 0 έως 12 ετών σε απομακρυσμένες περιοχές των νομών Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών και Φλώρινας. Οι εξετάσεις έχουν προληπτικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται από ένα παιδίατρο και από έναν οδοντίατρο. Θα εξετάζεται η γενική κατάσταση της υγείας των παιδιών, η οπτική τους οξύτητα και θα καταγράφεται η στοματική τους υγιεινή.
Οι επισκέψεις θα ξεκινήσουν στο Δήμο Φλώρινας τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014.
Το αναλυτικό πρόγραμμα επισκέψεων της Κινητής Μονάδας Υγείας του προγράμματος Early Childhood Care είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του έργου: www.unescocenter-ecc.gr

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα