Δ.Τ. – Με τον Διευθυντή, τον Υποδιευθυντή και το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας (pic)

Με τον Διευθυντή, τον Υποδιευθυντή και το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας συναντήθηκε τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρόντες ήταν ο κ. Γεώργιος Συγκελάκης, Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, ο υποδιευθυντής κ. Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κώστας Μάργαρης, ο ταμίας, κ. Κώστας Τσιούλης, και η έφορος, κ. Αθηνά Μπίζη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη σχολική μονάδα για την εύρυθμη λειτουργία της και κυρίως η αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων, καθώς τα υφιστάμενα είναιπαλιά, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν σωστά.
Ο κ. Δήμαρχος άκουσε τα αιτήματα των παρευρισκόμενων και είπε ότι σχετικά με το θέμα των θερμαντικών σωμάτων, θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την αντικατάσταση αυτών, ενώ για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κτίριο, είπε ότι σύντομα θα βγει διαγωνισμός ύψους περίπου 350.000,00€, που θα αφορά παρεμβάσεις στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου Φλώρινας.

17112017 3

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα