Δ.Τ. – Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Βάλτερ Στέχελ, είχε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.(pics)

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Βάλτερ Στέχελ, είχε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποίησε ο κ. Πρόξενος στη Δυτική Μακεδονίας, παρόντες, επίσης, ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πέτρος Σερίδης, και οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Θεοφανίδης και Δημήτριος Λουκάς.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Προξένου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ενέργεια, την προοπτική τουριστικής συνεργασίας, αλλά και προώθησης της τοπικής αγοράς στη Γερμανία. Ο κ. Πρόξενος ενημερώθηκε, επίσης, για τις δυνατότητες ανάπτυξης της Φλώρινας, αλλά και τις προκλήσεις της καθημερινότητας τις οποίες αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας, με τα ιδιαιτέρως υψηλά ποσοστά ανεργίας.
Στο τέλος της επίσκεψης, ο Δήμαρχος επέδωσε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα στον κ. Πρόξενο.

04052017 504052017 6

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα