Δ.Τ. – Η Φλώρινα θα φιλοξενήσει το North Area Beach Volley Circuit (pics)

logo-dimos100x100

Η Φλώρινα θα φιλοξενήσει το North Area Beach Volley Circuit

Η πόλη της Φλώρινας θα φιλοξενήσει τον Ιούλιο το North Area Beach Volley Circuit, τον σπουδαιότερο αλλά και μακροβιότερο θεσμό του beach volley στον ευρύτερο βορειοελλαδικό χώρο, που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ (Ομοσπονδίας beach volley).
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Παρασκευή 26 Ιουνίου οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα, αλλά και στη δυναμική των αγώνων.
Ο υπεύθυνος των διοργανώσεων, Σπύρος Γκολίτσης, ευχαρίστησε την πόλη του, τη Φλώρινα για την όμορφη φιλοξενία και παρουσίασε τις οργανωτικές λεπτομέρειες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν από την αρχή έως το τέλος κάθε τουρνουά.
Τον Δήμο Φλώρινας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ηλίας Μούλελης, ο οποίος ανέλυσε τους στόχους της τωρινής δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη και δήλωσε πως το τουρνουά του North Area στη Φλώρινα θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια.
Στο πάνελ βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής του μπιτς βόλεϊ Θανάσης Πανούσος που στάθηκε στη πρωτοβουλία του North Area Circuit να προσθέσει τουρνουά τζούνιορ στο σιρκουί, ενώ ο υπεύθυνος του αγωνιστικού Γιάννης Τσαϊρέλης έκανε την παρουσίαση του φετινού καλεντάρι.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας Δημήτρης Νιώπας από την πλευρά του ευχαρίστησε τους διοργανωτές που δίνουν την ευκαιρία στους αθλητές και στις αθλήτριες να λάβουν μέρος σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις και η Μυρτώ Καλαμαρίδου, μέλος του εθνικού σχεδιασμού μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. ευχήθηκε καλό αγωνιστικό καλοκαίρι σε όλους και μακριά από τραυματισμούς.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 17-19 Ιουλίου, στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα.
Θα συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές πανελληνίου και ευρωπαϊκού επιπέδου και θα υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση από το πρωί ως το βράδυ, ενώ παράλληλα με τους αγώνες θα εξελίσσονται και άλλες δραστηριότητες προσέλκυσης του κοινού.

30062020 01

30062020 08

30062020 02

30062020 03

30062020 04

30062020 05

30062020 07

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα