Δ.Τ. – Ο Δήμαρχος Φλώρινας στον αγώνα τοξοβολίας «Lynx 2020» (pics)

logo-dimos100x100

Ο Δήμαρχος Φλώρινας στον αγώνα τοξοβολίας «Lynx 2020»

Τον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου «Lynx 2020», που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας, παρακολούθησε την Κυριακή 23 Αυγούστου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
Ο κ. Γιαννάκης είδε από κοντά τις προσπάθειες των δεκάδων αθλητών που βρέθηκαν στην πόλη της Φλώρινας και συνεχάρη την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας για την άψογη διοργάνωση, αλλά και για την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του Covid-19.
Σε δήλωσή του ο κ. Δήμαρχος ανέφερε: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας, η οποία έχει ανατρέψει την καθημερινότητά μας, συνδιοργανώνουμε σήμερα με την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας τον αγώνα τοξοβολίας «Lynx 2020».
Επειδή για μας ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ένα ευχάριστο θέαμα και σωματική άσκηση, αλλά είναι στάση ζωής, μέσα από την οποία πραγματώνονται αξίες και ιδανικά, στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη, αλλά στηρίζουμε επίσης και εκδηλώσεις που μέσα από την εξωστρέφεια τους βοηθούν στην προβολή του Δήμου μας.
Θέλω να συγχαρώ το Δ.Σ. της Λέσχης και εύχομαι και στο μέλλον να κάνουμε αναλόγου ύψους και αξίας εκδηλώσεις».

24082020 01

24082020 02

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα