Δ.Τ. – Υπογραφή σύμβασης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών, κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων Δήμου Φλώρινας (pics)

logo-dimos100x100

Υπογραφή σύμβασης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών, κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων Δήμου Φλώρινας”

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο “Ασφαλτοστρώσεις οδών, κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων Δήμου Φλώρινας” μεταξύ του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας “Πυραμίς” κ. Παύλου Παντζαρτζίδη.
Το έργο αφορά σε:
1. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοστρώσεων δημοτικών οδών, η συντήρηση των οποίων ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Φλώρινας. Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν σε εκσκαφές, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτοταπήτων, καθώς και σε εργασίες προσαρμογής των φρεατίων Ο.Κ.Ω. στην τελική στάθμη των οδών.
2. κατασκευή τεχνικών έργων τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων άμεσης προτεραιότητας στην πόλη και σε κοινότητες του Δήμου.
Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαος Δούμτσης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Παπαναστασίου και ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Κουγιουμτζόγλου.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, αφού ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους στο έργο, τόνισε: “Ως δημοτική αρχή, πιστοί στις εξαγγελίες μας προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς τα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”.

04062020 00

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα