Δ.Τ. – Δράση ενημέρωσης – street work για τη βία κατά των γυναικών στο Αμύνταιο από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας

kentro simvouleytikis

Δράση ενημέρωσης – street work για τη βία κατά των γυναικών στο Αμύνταιο από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Φλώρινας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου , λαμβάνοντας υπόψη και αναγνωρίζοντας από κοινού την ανάγκη για μια αποτελεσματική συνεργασία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών και στόχο την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας στη θεματική της ισότητας των φύλων και της βίας κατά των γυναικών, διοργανώνει δράση ενημέρωσης – street work στην πόλη του Αμυνταίου.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τα Στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 από τις 10.30 πμ έως τις 13.00 μμ στην Πλατεία Αγοράς Αμυνταίου.
Κατά τη διάρκεια της δράσης θα δοθεί σε όποια και όποιον το επιθυμεί πληροφόρηση αναφορικά με την βία κατά των γυναικών , την ισότητα των φύλων, με παράλληλη διανομή έντυπου υλικού για την ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία, καθώς επίσης διανομή υλικού των υπηρεσιών του Συμβουλευτικού Κέντρου.

02102021 01

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα