Δ.Τ. – Ευχαριστήριο του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας για τη συγκέντρωση ειδών προστασίας και τροφίμων για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας (pics)

logo-dimos100x100

Ευχαριστήριο του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας για τη συγκέντρωση ειδών προστασίας και τροφίμων για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Μαζική ήταν η συμμετοχή πολιτών στο κάλεσμα του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας για συγκέντρωση ειδών προστασίας και τροφίμων για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας, σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Φλώρινας.
Μάσκες, αντισηπτικά, αερόθερμα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, εμφιαλωμένα νερά, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.) συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και θα αποσταλούν εντός των ημερών στους πληγέντες της περιοχής, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί ολική ή μερική κατάρρευση και διαβιούν προσωρινά σε ανοικτούς χώρους.
Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά για την συγκινητική ανταπόκριση όλους τους δημότες που προσήλθαν και ενίσχυσαν αυτήν τη δράση, καθώς και τις εταιρείες:
• “Clean Systems”, Κωστακάκης Θ. – Μαυρουδίου Π. Ο.Ε.
• “MEDSUPPLY”, Α. Λιβεριάδης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ από την Κεραμωτή Καβάλας
για την διάθεση μασκών και αντισηπτικών.

17032021 000

17032021 002

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα