Δ.Τ. – Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Φλώρινας (pics)

logo-dimos100x100

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Φλώρινας

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Φλώρινας, στην κεντρική πλατεία Γ. Μόδη της πόλης.
Η φωταγώγηση έγινε από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Φλώρινας και με περιορισμένο αριθμό παρόντων, λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.
Το Δέντρο, ύψους 10 μέτρων, είναι διακοσμημένο με 10.000 περίπου λαμπάκια, αλλά και στολίδια, και σε συνδυασμό με τον ανανεωμένο στολισμό της πόλης, δημιουργούν μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.
Στο μήνυμα του για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτές τις Άγιες Ημέρες ας αφήσουμε στην άκρη την απαισιοδοξία, ας κρατήσουμε την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας και ας κάνουμε το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αναγέννησης. Δυστυχώς, για άλλη μία χρονιά εξαιτίας της πανδημίας και της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων στην περιοχή μας, ο Δήμος προτάσσοντας την υγεία και την ασφάλεια των συνδημοτών μας, πραγματοποιεί το άναμμα του Δέντρου χωρίς δημοσιότητα, αλλά με τη σκέψη να αλλάξει η διάθεση όλων μας και να επανέλθουμε γρήγορα στην καθημερινότητα. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους υπερέβαλαν τον εαυτό τους για να απολαύσουμε αυτήν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Εύχομαι σε όλους το φως του Δέντρου που ανάβουμε σήμερα να φωτίσει τις ψυχές μας και το λαμπερό αστέρι του, όπως το αστέρι της Βηθλεέμ, να μας γεμίζει χαρά, υγεία και ευτυχία και να μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας».

13122021 04

13122021 03

13122021 01

13122021 02

13122021 00

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα