Δ.Τ. – Με την επικεφαλής και συμβούλους του συνδυασμού «Ελπίδα για τη Δυτική Μακεδονία» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας (pics)

logo-dimos100x100

Με την επικεφαλής και συμβούλους του συνδυασμού «Ελπίδα για τη Δυτική Μακεδονία» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Με την επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα για τη Δυτική Μακεδονία» κα Γεωργία Ζεμπιλιάδου και τους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Γιάννη Στρατάκη και Γιώργο Χριστοφορίδη, συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
Κύριο αντικείμενο της συζήτησης ήταν η απολιγνιτοποίηση και οι επιπτώσεις της στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και η πορεία του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.
Παράλληλα, συζητήθηκε η πορεία κομβικών έργων για τον Δήμο Φλώρινας όπως η έλευση του φυσικού αερίου, ο κάθετος άξονας, το νέο διυλιστήριο της Τριανταφυλλιάς και ο οδικός άξονας Φλώρινα – Βίγλα, αλλά και οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα παραπάνω θέματα, με τον κ. Δήμαρχο να αναπτύσσει τις θέσεις της δημοτικής αρχής και τους στόχους που έχουν τεθεί τόσο για την ομαλή μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, όσο και για την όσο το δυνατόν αμεσότερη υλοποίηση των έργων.

18112021 00

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα