Δ.Τ. – Πάσχα για όλους: Συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Φλώρινας (pics)

logo-dimos100x100

Πάσχα για όλους: Συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Φλώρινας

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια, θα συγκεντρώσει τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν κατά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα σε κατοίκους του Δήμου μας με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.
Τα προς συγκέντρωση είδη αφορούν:
1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α.
2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων οδοντόκρεμες κ.α.
3. Ρούχα καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση.
Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες μας, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.
Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας (Δημοτικής Αγοράς 70), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα 05/04/2021 έως Παρασκευή 16/04/2021, από τις 09:00 έως 14:00).
Πληροφορίες στα τηλ.: 2385044511 & 2385044520 και στο e-mail: flsxep@gmail.com
Κατά τη συγκέντρωση των προϊόντων θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία από την Covid-19.

H συνεισφορά όλων μας είναι απαραίτητη.
Γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε Άνθρωποι!

07042021 0001

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα