Δ.Τ. – «Πράξεις φροντίδας»: Δράση από το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας και το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ν. Φλώρινας

logo-dimos100x100

«Πράξεις φροντίδας»: Δράση από το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας και το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ν. Φλώρινας

Γιατί η νέα «τάση» είναι αυτή της… ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!
Ο Δήμος Φλώρινας με το Γραφείο Εθελοντισμού και το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ν. Φλώρινας, διοργανώνουν δράση κοινωνικής αλληλεγγύης με τίτλο «Πράξεις Φροντίδας». Αποδέκτες της συγκεκριμένης δράσης είναι οικονομικά ευπαθείς συνδημότες μας, οι οποίοι μπορούν να λάβουν κάρτα ΔΩΡΕΑΝ κουρέματος εν όψει των εορτών.
Η παροχή υπηρεσιών από τους συγκεκριμένους κουρείς και κομμωτές, θα παρασχεθεί τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, και κατά τις ώρες 09:00′ – 12:00′ ή 10:00′ – 13:00′ κατά περίπτωση.
Οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας, οι οποίοι ανήκουν αποδεδειγμένα σε κοινωνικά ευπαθή ομάδα, θα μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες της ΔΩΡΕΑΝ παροχής υπηρεσιών με το προγραμματισμένο ραντεβού τους, από τα γραφεία της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας, που βρίσκονται στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς (πρώην ΚΕΠ) από την αρμόδια υπάλληλο.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:
Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Φλώρινας, κα Γαζέα Μαίρη, τηλέφωνο: 2385044514
Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας, κος Χάτζιος Μιχάλης, τηλέφωνο: 2385351042

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα