Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας από το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας (pics)

Ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας της Συρίας και της Τουρκίας που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας
Η προσέλευση των συμπολιτών μας και οι προσφορές τους ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Συγκεντρώθηκαν τεράστιες ποσότητες ρούχων, κλινοσκεπασμάτων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Για τη μεταφορά των αγαθών χρειάστηκε ένα επικαθήμενο φορτηγό και ένα ακόμα φορτηγό του Δήμου μας!
Σήμερα η ανθρωπιστική βοήθεια ξεκίνησε το ταξίδι της με τελικό προορισμό τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους συμπολίτες μας, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, τους συλλόγους και σωματεία, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη βοήθεια και τη συμβολή τους στην κοινή προσπάθεια.
Ευχαριστούμε τις υπέροχες εθελόντριες και τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα και με ανιδιοτέλεια για ημέρες.
Ευχαριστούμε τους φιλότιμους εργαζόμενους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας, που εργάστηκαν εθελοντικά εκτός του ωραρίου τους.
Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του επικαθήμενου για την παραχώρηση του αυτοκινήτου και τους οδηγούς που αφιέρωσαν εργατοώρες για τη μεταφορά.
Η βοήθεια όλων των παραπάνω ήταν καθοριστική, αφού δεν θα ήταν δυνατή η διαχείριση και η αποστολή όλη αυτής της βοήθειας χωρίς τη δική τους παρουσία.
Η κοινωνία της Φλώρινας απέδειξε περίτρανα για μία ακόμη φορά, ότι έχει υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.
Απέδειξε πως γνωρίζει τι να πράξει μπροστά στον ανθρώπινο πόνο και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.
Απέδειξε ότι οι ανθρώπινες αξίες στον τόπο μας είναι ζωντανές!

Σας ευχαριστούμε!
Συνεχίζουμε.
Δήμος Φλώρινας
Πάμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ;!

17082023 01

17082023 00

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα