Δ.Τ. – Διανομή τροφίμων από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ-ΚΕΑ.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Φλώρινα, 07/09/2018
Αριθ. Πρωτ.: 1184

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη και Πέμπτη 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2018, τις ώρες 09:00π.μ. με 14:00μ.μ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με Δήμο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας θα προβεί στη διανομή προϊόντων (είδη καθαριότητας, τρόφιμα, σχολικά είδη), από τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Φλώρινας (παρεκκλήσι) .
Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ-ΚΕΑ, με την παραλαβή των προϊόντων να γίνεται από την Π.Ε. Φλώρινας, ως επικεφαλής εταίρο και την διανομή τους από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ-ΚΕΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο, σε περίπτωση που δεν μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι απαιτείται εξουσιοδότηση του δικαιούχου και το ΑΜΚΑ του δικαιούχου για την παραλαβή των προϊόντων.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
Δήμου Φλώρινας

Ευαγγέλου Νικόλαος
Πρόεδρος Δ.Σ

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα